Ben je benieuwd of tennis een leuke sport is? Heb je al een keertje getennist, maar wil je nu een paar echte tennislessen? Geef je dan nu op voor Maak Kennis Met Tennis bij Tennisvereniging Ten Woude. Je krijgt 3 tennislessen van 60 minuten voor slechts 20 euro. Voor een tennisracket wordt gezorgd en je hoeft nog geen lid te worden van de tennisvereniging.

Na de 3 lessen mag je zelf weten of je verder gaat met tennis of niet. Verder gaan betekent niet alleen verder trainen, maar ook lid worden van de club. Dat lidmaatschap kun je aanvragen middels het inschrijfformulier op de website van Ten Woude. De kosten daarvoor kun je ook vinden op de website van Ten Woude.

Volwassenen
We bieden de MKMT lessenreeks op twee momenten in het jaar aan: in april (bij de start van het zomerseizoen) en na de herfstvakantie (bij de start van het winterseizoen). Via het digitale inschrijfformulier (te vinden onder kopje tennislessen) kun je je aanmelden. Je kunt daar ook aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Probeer dit zo ruim mogelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens kijken op welke dag we je het beste kunnen indelen. Een MKMT lesgroep bestaat uit 6 tot 9 personen.

Jeugd
We bieden de MKMT lessenreeks op twee momenten in het jaar aan: één lessenreeks start in april en één lessenreeks start in september. Met name de serie MKMT die in april start is een populaire. Maar ook gedurende het lopende seizoen kun je je aanmelden voor MKMT. Wij kijken dan in wat voor reeds bestaand groepje je je drie proeflessen het beste kunt doen. Via het digitale inschrijfformulier (te vinden onder kopje tennislessen) kun je je aanmelden. Je kunt daar ook aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Probeer dit zo ruim mogelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens kijken op welke dag we je het beste de groep(en) kunnen plaatsen. Een MKMT lesgroep bestaat uit 6 tot 10 personen.

tennis kids  shapeimage_1 bam