Ben je benieuwd of tennis een leuke sport is? Heb je al een keertje getennist, maar wil je nu een paar echte tennislessen? Geef je dan nu op voor Maak Kennis Met Tennis bij Tennisvereniging Ten Woude. Je krijgt 3 tennislessen van 60 minuten voor slechts 15 euro. Voor een tennisracket wordt gezorgd en je hoeft nog geen lid te worden van de tennisvereniging. Na de 3 lessen mag je zelf weten of je verder gaat met tennis of niet.

Volwassenen
We bieden de MKMT lessenreeks op twee momenten in het jaar aan: in april (bij de start van het zomerseizoen) en eind oktober (bij de start van het winterseizoen). Maar soms lukt het ook om tijdens een seizoen een nieuw groepje op te starten. Je kunt je dus ten alle tijde inschrijven. Via het digitale inschrijfformulier (te vinden onder kopje tennislessen) kun je je aanmelden. Je kunt daar ook aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Probeer dit zo ruim mogelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens kijken op welke dag we je het beste kunnen indelen. Een MKMT lesgroep bestaat uit 6 tot 9 personen.

Jeugd
We bieden de MKMT lessenreeks op twee momenten in het jaar aan: één lessenreeks start in april en één lessenreeks start in september. Maar ook gedurende het lopende seizoen kun je je aanmelden voor MKMT. Wij kijken dan in wat groepje je je drie proeflessen het beste kunt doen. Via het digitale inschrijfformulier (te vinden onder kopje tennislessen) kun je je aanmelden. Je kunt daar ook aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Probeer dit zo ruim mogelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens kijken op welke dag we je het beste de groep(en) kunnen plaatsen. Een MKMT lesgroep bestaat uit 6 tot 10 personen.

tennis kids  shapeimage_1 bam