Voor de volwassenen werken we met twee seizoenen: een zomer- en een winterseizoen. De zomertrainingen bij Ten Woude starten begin april en eindigen in oktober voor de herfstvakantie. De wintertrainingen lopen van de herfstvakantie tot en met eind maart.

Zomerseizoen
Het zomerseizoen bestaat uit 18 lesweken. De trainingen zijn op maandag tot en met donderdag in de avonduren (vanaf 19:00). De trainingen vinden plaats op de gravel- en kunstgrasbanen van Ten Woude.

Je kunt je opgeven voor de trainingen via het digitale inschrijfformulier. Het wil natuurlijk voorkomen dat er op de voor jouw beschikbare dagen geen passende trainingsgroep is. In dat geval nemen we vooraf contact met je op om de opties te bespreken. Maar om teleurstellingen te voorkomen, is het handig om je beschikbaarheid zo ruim mogelijk in te vullen.

Prijzen training & betaling zomerlessen
Incassering van het lesgeld vind plaats via zes maandelijkse incasso’s. Deze incasso’s zijn aan het begin van de maand, in de maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober

Studenten:
60 minuten groep van 8: 25 euro per maand
75 minuten groep van 8: 30 euro per maand

Volwassenen:
60 minuten groep van 8: 28 euro per maand
75 minuten groep van 8: 35 euro per maand

Maak kennis met Tennis:
3 lessen van 60 minuten: 20 euro éénmalig

Wintertraining
De wintertrainingen bij Ten Woude starten in de week na de herfstvakantie. Deze trainingen vinden plaats op de buitenbanen bij Ten Woude. Er is ook beperkt plek in de rackethal naast Thialf.

Als je in de winter buiten traint, kunnen de trainingen op een gegeven moment komen te vervallen vanwege regen, vorst en/of sneeuw. Het valt dus vooraf moeilijk te zeggen hoeveel trainingsdagen er zijn. We kijken daarom achteraf hoe vaak we konden trainen. Je betaalt dan alleen voor de trainingen die daadwerkelijk zijn gegeven. Let op: als je bijvoorbeeld een keertje ziek bent of door andere verplichtingen de les niet kunt volgen, is dat voor eigen risico.

Leden van clubs in de omgeving (die niet beschikken over een indooraccommodatie) mogen in de winter meetrainen op de buitenbanen bij Ten Woude. Het bestuur van Ten Woude vraagt dan wel 30 euro ter compensatie van het lidmaatschap. Dit bedrag komt bovenop het lesgeld en wordt door Tennisschool Heerenveen geincasseerd.

Prijzen training
Incasso van de wintertrainingen vindt plaats in januari en april.

Studenten:
60 minuten groep van 8 kunstgras: 8,50 euro per les
75 minuten groep van 8 kunstgras: 11 euro per les

Volwassenen:
60 minuten groep van 8 kunstgras: 9,50 euro per les
75 minuten groep van 8 kunstgras: 12 euro per les

Rackethal:
90 minuten op twee banen: totaal 3300 euro per groep
minimaal 20 lesweken

Kleinere groepen of privéles is mogelijk in overleg met de trainers