Het trainingsseizoen bij TV Oranjewoud loopt van 30 maart tot aan de herfstvakantie. In deze periode zijn er 18 weken waarin er training wordt gegeven. In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen training.

We zullen qua groepsindeling uitgaan van de groepssamenstellingen zoals die het afgelopen jaar door de vorige trainer gehanteerd werden. Je kunt bij je inschrijving natuurlijk altijd aangeven wat je voorkeuren qua training zijn. Misschien wil je wel naar een andere groep of op een andere tijd trainen. Wij kijken wat de mogelijkheden voor je zijn. En gaandeweg het seizoen kunnen we wellicht nog wat schuiven.

Inschrijven
Je kunt je opgeven voor de trainingen via het digitale inschrijfformulier op deze website. Inschrijven is een vereiste om mee te doen aan de training. We hebben namelijk éénmalig van iedereen de gegevens nodig om de incasso van het lesgeld netjes te regelen.

Als je voor het eerst gaat trainen: je kunt altijd een proefles doen of meedoen aan Maak Kennis met Tennis (mits we genoeg deelnemers hebben om een groep op te starten). Aanmelden voor een proefles of MKMT kan ook via het digitale inschrijfformulier.

Deelname competitie
Nieuw vanaf nu: iedere jeugdspeler die traint wordt verwacht mee te doen aan de competitie. Dit is iets wat we een aantal jaar geleden bij Ten Woude hebben ingevoerd en wat erg goed bevalt. Tennis is immers een wedstrijdsport en niet alleen een trainingssport. Hoewel we het wedstrijdritme van sporten als voetbal en hockey (door de week trainen en in het weekend een wedstrijd) niet kunnen evenaren, streven we hier wel zo veel mogelijk naar. Dit gaat in vanaf de najaarscompetitie van 2020.

Als je lastig zit met school, een andere sport hebt of een andere goede reden hebt om niet mee te doen aan de competitie, dan is is dat natuurlijk geen probleem. Je hoeft dan niet mee te doen.

Ziekte en blessures
Als je langdurig ziek of geblesseerd bent, heb je recht op 50% restitutie van het lesgeld over de gemiste periode. Dit gaat op als je langer dan 3 maanden of langer ziek/geblesseerd bent. In overleg is het ook mogelijk om trainingen in te halen mits daar mogelijkheden toe zijn.

Prijzen training en betaling
Incassering van het lesgeld vind plaats via 6 maandelijkse incasso’s. Deze incasso start in mei en eindigt in oktober.

Jeugd – groep 6 tot 10 spelers – 60 minuten: 23 euro per maand
Volwassenen – groep 6 tot 9 spelers – 60 minuten: 25 euro per maand
Maak kennis met Tennis – 3 lessen van 60 minuten + toernooitje: 15 euro