Het trainingsseizoen bij TV Oranjewoud loopt van 3 april tot aan de herfstvakantie. In deze periode zijn er 18 lesweken. In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen training.

Je kunt bij je inschrijving natuurlijk altijd aangeven wat je voorkeuren qua training zijn. Misschien wil je wel weer in een bepaalde groep en op een bepaalde tijd trainen. Wij kijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Inschrijven
Je kunt je opgeven voor de trainingen via het digitale inschrijfformulier op deze website. Mocht je vorig jaar al een keer hebben ingeschreven, dan mag je ook (als groep) een mailtje sturen met je aanmelding.

Als je voor het eerst gaat trainen: je kunt altijd een proefles doen of meedoen aan Maak Kennis met Tennis (mits we genoeg deelnemers hebben om een groep op te starten). Aanmelden voor een proefles of MKMT kan ook via het digitale inschrijfformulier.

Ziekte en blessures
Als je langdurig ziek of geblesseerd bent, heb je recht op 50% restitutie van het lesgeld over de gemiste periode. Dit gaat op als je langer dan 3 maanden of langer ziek/geblesseerd bent. In overleg is het ook mogelijk om trainingen in te halen mits daar mogelijkheden toe zijn.

Prijzen training en betaling
Incassering van het lesgeld vind plaats via 6 maandelijkse incasso’s. Deze incasso start in mei en eindigt in oktober.

Jeugd: groep 6 tot 10 spelers – 60 minuten: 25 euro per maand
Volwassenen: groep 6 tot 9 spelers – 60 minuten: 28 euro per maand