Tennisschool Heerenveen verzorgt in de persoon van Joa Maliankay alle trainingen op het tennispark van TV Oranjewoud. Er wordt op twee dagen training aangeboden: maandag en donderdag. In de middag traint de jeugd, in de avond trainen de volwassenen. Het lesseizoen loopt van begin april tot aan de herfstvakantie. In de schoolvakanties is er geen training.

In de periode april-oktober wordt een lessenreeks van 18 trainingen aangeboden. In de meivakantie en de zomervakantie is er geen training, net als op feestdagen als Pinksteren en Pasen. Betaling gebeurt via zes maandelijkse automatische incasso’s (mei t/m okt). Kosten zijn te vinden onder ‘informatie jeugd- en volwassenen trainingen’.

Voor beginnende tennissers hebben we in april een cursus Maak Kennis met Tennis. Dit is een lessenreeks van 3 trainingen (plus een toernooitje) waarin je de basisvaardigheden van het spel leert. Daarna kun je beslissen of je tennis een leuke sport vind, lid wordt van de club en verder gaat met trainen.

Je kunt natuurlijk ook tussentijds instromen. Je kunt ten alle tijden een proefles volgen (mits er een geschikte groep beschikbaar is). Het enige wat je nodig hebt is een stel sportschoenen en een sportieve outfit. Een racket hebben wij wel voor je. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Remmelt Bosklopper via remmelt@tennisschoolheerenveen.nl.

Wil je je inschrijven voor de trainingen of Maak Kennis met Tennis? Dat kan via het digitale inschrijfformulier