In de week van maandag 29 maart starten we met het aanbieden van de zomerlessen bij LTC ’78. Lesdag is de donderdag. De lessen voor volwassenen starten ’s avonds om 19:00. Als er twee (volwassen) groepen op een avond trainen, worden de lestijden 19:00-20:15 en 20:15-21:30.

Groepstraining
We bieden een serie van 18 lessen aan die 75 minuten duren. Groepsgrootte is tussen de 6 en 9 personen. Mocht de les niet door kunnen gaan vanwege slechte weersomstandigheden, ziekte van de trainer of corona maatregelen dan wordt de les vanzelfsprekend ingehaald. Achttien lessen is ook echt achttien lessen.

Kosten voor de achttien lessen bedragen 198 euro. Dit kan betaald worden middels een automatische incasso van zes keer 33 euro. Deze incasso vindt plaats van mei tot en met oktober.

Tennisles op maat
Naast de ‘standaard’ achttien lessen is het ook mogelijk om tennisles op maat te krijgen. Misschien wil je wel een paar privélessen. Of met je competitieteam vier lessen speciaal gericht of dubbeltactiek. Of misschien kun je een klein groepje van vier kinderen bij elkaar krijgen. Je kunt dan in onderling overleg met ons afspreken hoeveel lessen er worden aangeboden. Dit kan ook als je nog nooit hebt getennist en je wilt wel eens proberen of tennis een leuke sport is. Probeer een leuk groepje te verzamelen en we geven jullie tegen gereduceerd tarief een aantal proeflessen.

Inschrijven
Inschrijven voor de zomerlessen of voor tennisles op maat kan middels het online inschrijfformulier. Daar kun je bij het vakje ‘opmerkingen’ bijvoorbeeld aangeven wat je in gedachte hebt qua samenstelling van de groep. Wij nemen dan (bij tennisles op maat) contact met je op om het lesprogramma samen te stellen. Probeer je aanmelding voor woensdag 24 maart naar ons op te sturen.

Tussentijds instromen bij een lesgroep kan ook. Vul het inschrijfformulier in en we kijken in onderling overleg wat de beste groep voor je is om bij aan te sluiten.