In de week van maandag 17 augustus start Tennisschool Heerenveen met het aanbieden van tennislessen bij LTC ’78. Lesdag wordt de donderdag. De lessen voor volwassenen starten ’s avonds om 19:00. Als er twee (volwassen) groepen op een avond trainen, worden de lestijden dus 19:00-20:15 en 20:15-21:30.

Groepstraining
We bieden in eerste instantie een serie van 10 lessen aan die 75 minuten duren. Groepsgrootte is tussen de 6 en 9 personen. Deze lessen starten meteen na de zomervakantie. Mocht de les niet door kunnen gaan vanwege slechte weersomstandigheden of ziekte van de trainer dan wordt de les vanzelfsprekend ingehaald. Tien lessen is ook echt tien lessen.

Kosten voor de tien lessen bedragen 110 euro. Dit kan betaald worden middels een automatische incasso van twee keer 55 euro. Deze incasso vindt begin september en begin oktober plaats.

Zodra de tien lessen zijn afgelopen, kijken we wat de animo bij de lessers is om ook in de winterperiode (november t/m maart) te gaan trainen. Te denken valt aan een flexibel systeem waarbij alleen betaald wordt voor de lessen die door kunnen gaan. Er valt in de winter immers nog wel eens een les uit vanwege vorst, sneeuw of regen.

Tennisles op maat
Naast de ‘standaard’ tien lessen die na de zomervakantie worden aangeboden, is het ook mogelijk om tennisles op maat te krijgen. Misschien wil je wel een paar privélessen. Of met je competitieteam vier lessen speciaal gericht of dubbeltactiek. Of misschien kun je een klein groepje van vier kinderen bij elkaar krijgen. Je kunt dan in onderling overleg met ons afspreken hoeveel lessen er worden aangeboden. Dit kan ook als je nog nooit hebt getennist en je wilt wel eens proberen of tennis een leuke sport is. Probeer een leuk groepje te verzamelen en we geven jullie tegen gereduceerd tarief een aantal proeflessen.

Inschrijven
Inschrijven voor de tien lessen of voor tennisles op maat kan middels het online inschrijfformulier. Daar kun je bij het vakje ‘opmerkingen’ bijvoorbeeld aangeven wat je in gedachte hebt qua samenstelling van de groep. Wij nemen dan (bij tennisles op maat) contact met je op om het lesprogramma samen te stellen. Probeer je aanmelding voor zondag 9 augustus naar ons op te sturen. Dat is misschien een beetje kort dag. Maar dan kunnen we in de week van 17 augustus ook echt starten met de groepstrainingen. Als je tennisles op maat wilt, dan kun je natuurlijk ook op een later moment starten.

Tussentijds instromen bij een lesgroep kan ook. Vul het inschrijfformulier in en we kijken in onderling overleg wat de beste groep voor je is om bij aan te sluiten.