In de week van maandag 20 september starten we met een vervolg serie van 10 lessen bij LTC ’78. Lesdag is wederom de donderdag. De lessen voor volwassenen starten ’s avonds om 19:00. Er is ruimte voor twee (volwassen) groepen op een avond. De lestijden zijn 19:00-20:15 en 20:15-21:30.

Groepstraining
We bieden een serie van 10 lessen aan die 75 minuten duren. Groepsgrootte is 8 personen. Mocht de les niet door kunnen gaan vanwege slechte weersomstandigheden, ziekte van de trainer of corona maatregelen dan wordt de les vanzelfsprekend ingehaald. Tien lessen is ook echt Tien lessen.

Kosten voor de achttien lessen bedragen 110 euro. Dit kan betaald worden middels een automatische incasso van twee keer 55 euro. Deze incasso vindt plaats in oktober en november.

Tennisles op maat
Naast de ‘standaard’ tien lessen is het ook mogelijk om tennisles op maat te krijgen. Misschien wil je wel een paar privélessen. Of met je competitieteam vier lessen speciaal gericht of dubbeltactiek. Of misschien kun je een klein groepje van vier kinderen bij elkaar krijgen. Je kunt dan in onderling overleg met ons afspreken hoeveel lessen er worden aangeboden en wanneer dit mogelijk is. Dit kan ook als je nog nooit hebt getennist en je wilt wel eens proberen of tennis een leuke sport is. Probeer een leuk groepje te verzamelen en we geven jullie een aantal proeflessen.