Speel je in rood, oranje of groen? En vind je het leuk om wedstrijdjes te spelen? Dan is de ROG Tour Friesland echt iets voor jou! Op vijf verschillende locaties in Friesland wordt gedurende het jaar een ééndaags toernooitje georganiseerd. De data en tijden voor het seizoen 2020/2021 worden in september bekend gemaakt. Dit zijn de locaties van afgelopen jaar en waarschijnlijk ook de locaties van komend jaar:

Rackethal Heerenveen
Tennishal De Molen Leeuwarden
Tennishal Franeker
NOMI Sneek (PJK)
DLTC Drachten

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website. Je kunt voor één toernooittje inschrijven maar ook voor alle toernooitjes in één keer. Alleen voor het PJK (provinciaal jeugd kampioenschap) moet je je via mijnknltb.toernooi.nl inschrijven.

Kosten
De kosten voor een toernooitje liggen tussen de 7 en 10 euro. Dit kun je ter plekke betalen.

Samenwerking
De ROG Friesland Tour is een initiatief van Tennisschool Heerenveen in samenwerking met meerdere Friese clubs en tennisscholen om het Friese jeugdtennis een stimulans te geven. Naast de competitie zijn er niet veel toernooitjes in Friesland. Met deze Tour hopen we dat rood, oranje en groen kinderen ook eens buiten de eigen club een toernooitje gaan spelen. Misschien wel alle 5!

Scouten
Tijdens deze toernooitjes zullen trainers scouten naar jong Fries talent. Mocht je gescout worden, dan kun je aansluiten bij de cluboverstijgende training op de zaterdag of de KNLTB instroomtraining die gehouden wordt in Heerenveen.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Remmelt Bosklopper via remmelt@tennisschoolheerenveen.nl