Speel je in rood, oranje of groen? En vind je het leuk om wedstrijdjes te spelen? Dan is de ROG Tour Friesland echt iets voor jou! Op vijf verschillende locaties in Friesland wordt gedurende het jaar een ééndaags toernooitje georganiseerd. Dit zijn de data:

Rackethal Heerenveen: zondag 17 november
Tennishal De Molen Leeuwarden: zondag 19 januari
Tennishal Franeker: zondag 1 maart
NOMI Sneek (PJK): zaterdag 2 mei
DLTC Drachten: zondag 21 juni

Inschrijven
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website. Of via de organiserende vereniging als je daar lid bent. Alleen voor het PJK (provinciaal jeugd kampioenschap) moet je je via mijnknltb.toernooi.nl inschrijven. Bij het PJK duurt het groen toernooi een week. Rood en oranje zijn bij het PJK net als bij de andere toernooitjes op één dag.

Kosten
De kosten voor een toernooitje liggen tussen de 8 en 10 euro. Dit kun je ter plekke betalen.

Tijden per evenement
Rackethal Heerenveen zondag 17 november (Let op, tijden zijn aangepast!)
12:00-14:00 rood
12:00-14:00 oranje
14:30–16:30 groen

Tennishal De Molen Leeuwarden zondag 19 januari
12:00-13:30 rood
13:30-15:30 oranje
15:30-18:00 groen

Tennishal Franeker zondag 1 maart
09:00-11:00 rood
11:00-13:00 oranje
13:00-15:30 groen
De starttijden van oranje en groen kunnen nog veranderen. U wordt hier dan twee/drie dagen van tevoren via de mail over geïnformeerd door de organisator.

De tijden voor het PJK in Sneek en het ROG toernooi in Drachten volgen nog.

Samenwerking
De ROG Friesland Tour is een initiatief van Tennisschool Heerenveen in samenwerking met meerdere Friese clubs en tennisscholen om het Friese jeugdtennis een stimulans te geven. Naast de competitie zijn er niet veel toernooitjes in Friesland. Met deze Tour hopen we dat rood, oranje en groen kinderen ook eens buiten de eigen club een toernooitje gaan spelen. Misschien wel alle 5!

Scouten
Tijdens deze toernooitjes zullen trainers van Tennisschool Heerenveen scouten naar jong Fries talent. Mocht je gescout worden, dan kun je aansluiten bij de cluboverstijgende training op de zaterdag die gehouden wordt in Heerenveen.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Remmelt Bosklopper via remmelt@tennisschoolheerenveen.nl