Hallo, mijn naam is Jaime Eckelboom en ik woon in Zwolle.

Al meer dan 20 jaar zit ik in de coaching en training. Tennistrainer en coach is daar een groot onderdeel van geweest.

In verleden ben ik bij meerdere clubs hoofdtrainer geweest, heb ik veel met niveau 2 en 3 spelers gewerkt en heb ik een jaar lang spelers begeleid tijdens hun eerste stappen op de protour (future niveau) Het was erg leuk en leerzaam om te doen, maar vanwege andere ambities ben ik hier 5 jaar geleden mee gestopt.

Een tijdje geleden kwam ik Remmelt weer tegen, we kennen elkaar van de K2 toernooien van vroeger. Tijdens een leuk gesprek hadden we afgesproken om in de toekomst wellicht iets samen te gaan doen.

Helaas door het uitvallen van een trainer heeft Remmelt me gevraagd om tijdelijk in de vallen. Dat doe ik met veel plezier door het mooie gezellige park en de leuke mensen die er zijn. Daarnaast zie ik samen met de rest van het team veel mogelijkheden om naast het plezier het niveau een stapje verder omhoog te krijgen.

Ongeveer een jaar ben ik weer werkzaam als tennistrainer omdat ik het toch wel erg mis. Dit doe ik naast mijn eigen onderneming Your Total Lifestyle.

Hierin ben ik werkzaam als personal coach, vitaliteitstrainer/therapeut en kindercoach voor particulieren, scholen als het bedrijfsleven. Mocht je hier meer van willen weten dan kan je altijd kijken op www.yourtotallifestyle.nl

Op dit moment heb ik er erg veel zin in samen met jullie en de rest van team van Tennisschool Heerenveen.

Sportieve groet,

Jaime Eckelboom
06-45469552

Hallo allemaal!

Even voorstellen…

Mijn naam is Age Bergsma en ben sinds het begin van dit seizoen op maandag en woensdagavond 1 van de trainers. Ook val ik de donderdagen nog een aantal weken in doordat Eloi een tijdje afwezig is. Ik ben niet onbekend met de club hoor, ik heb in het (verre) verleden competitie gespeeld voor het herenteam op de zondag en een aantal jaren geleden ook diverse competitieteams trainingen gegeven.

In 1990 heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) afgerond en heb toen ook gelijk mijn tennislerarenlicentie behaald. Later heb ik ook de B licentie via de KNLTB behaald. Na de militaire dienst ben ik gelijk aan de slag gegaan bij verschillende tennisverenigingen. (oa Havelte, Steenwijk  en ATW Wolvega) Ook was ik in die tijd op verschillende scholen gymleraar. 18 jaar geleden kreeg ik de kans om te solliciteren op het CIOS en daar werk ik nu nog steeds met veel plezier.

Door diverse bijscholingen probeer ik altijd mijn kennis over tennis up to date te houden. Naast het opleidingen van sportdocenten en tennistrainers is het belangrijk dat ik zelf ook trainingen blijf geven, anders weet je niet meer goed wat er speelt in het werkveld.

Tennisschool Heerenveen is een mooie organisatie  met uitstekende collega’s waar zowel het prestatieve gedeelte als het recreatieve gedeelte op een hoog niveau staan. Ik ben dan ook blij dat ik deel mag uitmaken van dit team.

Ik heb er veel zin in en hoop natuurlijk dat ik mijn leerlingen een hoop kan leren!

Tot ziens op de club!!