De wintertrainingen bij Ten Woude starten in de week na de herfstvakantie (op maandag 29 oktober). Deze trainingen vinden plaats in de ballonhal over baan 7 & 8 en op de kunstgrasbanen. Net als voorgaande jaren trainen alle jeugdleden in de ballonhal. Dit om de kwaliteit en de continuïteit van de lessen te waarborgen.

Alle senioren hebben de keus om binnen in de ballonhal of buiten op kunstgras te trainen. Als je in de ballonhal traint, heb je de garantie dat je 18 weken lang kunt doortrainen. De laatste anderhalve week van het winterseizoen wordt er door iedereen op kunstgras getraind. De ballonhal wordt namelijk iets voor het einde van het winterseizoen verwijderd om de banen tijdig te kunnen prepareren voor het zomerseizoen.

Als je op kunstgras traint, kunnen de trainingen op een gegeven moment komen te vervallen vanwege regen, vorst en/of sneeuw. Het valt dus vooraf moeilijk te zeggen hoeveel trainingsdagen er op kunstgras zijn. We kijken daarom achteraf hoe vaak we konden trainen. Je betaalt dan alleen voor de trainingen die daadwerkelijk zijn gegeven. Let op: als je bijvoorbeeld een keertje ziek bent of door andere verplichtingen de les niet kunt volgen, is dat voor eigen risico.

Het wil natuurlijk voorkomen dat we niet precies kunnen voldoen aan uw voorkeur om binnen of buiten te trainen. Of dat er dat er op de voor u beschikbare dagen geen passende trainingsgroep is. In dat geval nemen we vooraf altijd contact met u op om de opties te bespreken.

Leden van clubs in de omgeving (die niet beschikken over een indooraccommodatie) mogen in de winter meetrainen bij Ten Woude. Het bestuur van Ten Woude vraagt dan wel 30 euro ter compensatie van het lidmaatschap. Dit bedrag komt bovenop het lesgeld en wordt door Tennisschool Heerenveen geincasseerd. 

Iedereen die meedoet aan het jeugd selectieprogramma hoeft zich niet in te schrijven voor de wintertraining!

 

Prijzen training & Betaling

Als je als jeugdlid twee keer per week wilt trainen, sponsort Ten Woude je tweede trainingsmoment voor 20%! 

Incassering van het lesgeld (voor iedereen die binnen traint) vind plaats via zes maandelijkse incasso’s startende in november. Incasso van de senioren die op kunstgras trainen, vind plaats in januari en april. 

Jeugd

60 minuten groep van 8 ballonhal: 32 euro per maand

75 minuten groep van 8 ballonhal: 40 euro per maand

Senioren

60 minuten groep van 8 ballonhal: 36 euro per maand

75 minuten groep van 8 ballonhal: 45 euro per maand

60 minuten groep van 8 kunstgras: 8,50 euro per les

75 minuten groep van 8 kunstgras: 10,50 euro per les