In 2014 is Tennisschool Heerenveen gestart met een jeugd selectie programma op het park van Ten Woude. Doelstelling van dit prestatieve project is om talentvolle jeugdspelers uit Heerenveen en omgeving een zo compleet mogelijk tennisprogramma aan te bieden. Naast tennistrainingen (groeps-, duo- en/of privetrainingen) verzorgen we ook fysieke/coordinatietrainingen, themadagen, wedstrijdprogramma’s en wedstrijdbegeleiding. Intentie is om voor elk kind een programma op maat te maken. Zo kan je bij ons terecht voor een fulltime tennispakket. Maar we kunnen ook aanvullend zijn op de trainingen die je bij je eigen vereniging volgt.

Om in de selectie te komen, moet je geselecteerd worden door de trainers van Tennisschool Heerenveen. Voor alle jeugdspelers die lid zijn van Ten Woude geldt dat je in de selectie een subsidiebedrag krijgt van het bestuur. Om mee te doen aan het selectie programma hoef je niet per se lid te zijn van Ten Woude. Enige verschil is dat je niet in aanmerking komt voor een subsidie als je geen lid bent en geen competitie speelt bij Ten Woude.

In de winter trainen we in de Rackethal naast Thialf. In de zomer trainen we op de gravelbanen van Ten Woude. De selectietrainingen worden verzorgd door Eloi Westerbaan en Pieter Vink.

Voor meer informatie over de selectietrainingen kunt u contact opnemen met Remmelt Bosklopper (training@tenwoude.nl)