Ben je benieuwd of tennis een leuke sport is? Heb je al een keertje getennist, maar wil je nu een paar echte tennislessen? Geef je dan nu op voor Maak Kennis Met Tennis bij Tennisvereniging Ten Woude. Je krijgt 4 tennislessen van 60 minuten, waarna je mee kan doen aan een echt tennistoernooitje. Dit voor slechts 20 euro. Voor een tennisracket wordt gezorgd en je hoeft nog geen lid te worden van de tennisvereniging. Na de 4 lessen en het toernooitje mag je zelf weten of je verder gaat met tennis of niet.

De lessen beginnen in de week van 2 april. Het toernooitje is op vrijdag 18 mei. Via het inschrijfformulier zomertraining (te vinden onder kopje tennislessen) kun je je aanmelden. Je kunt daar ook aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Probeer dit zo ruim mogelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens kijken op welke dag we je het beste kunnen indelen. De dag en tijd waarop de training plaats vindt, zal eind maart via de website van Tennisschool Heerenveen kenbaar worden gemaakt. We streven er naar om 8 personen in een lesgroep in te delen.

 

Vervolg Maak Kennis met Tennis

Na afloop van de proeflessen is de grote vraag: Vind je het leuk om door te gaan met tennis? Wil je lid worden van de tennisclub en doorgaan met trainen? Iedereen die na de proeflessen doorgaat, bieden wij een vervolgserie van 12 weken aan. Kosten hiervan bedragen 85 euro. Als je het leuk vind om twee keer per week te trainen, dan bieden we dat voor 130 euro aan. De vervolglessen starten op maandag 14 mei (na de meivakantie). Aanmelden kan tot 7 mei.

Voor de jeugd geldt dat je na de zomervakantie dan ook automatisch aansluit bij de tenniscompetitie. Je krijgt dan je eigen competitieteam met trainingsgenootjes. Tot die tijd kun je overigens ook meedoen aan een aantal leuke clubevenementen.

Je moet nu ook zorgen dat je je inschrijft als lid van Ten Woude. Dit betekent dat je altijd vrij mag spelen op het tennispark en dat je mee kunt doen aan toernooien en evenementen (ook van andere verenigingen). Opgave voor het vervolg op maak kennis met Tennis kan op de volgende wijze:

1) Stuur een mail naar training@tenwoude.nl dat je door wilt gaan met tennis. Vermeld hierbij de volgende gegevens: naam lesser, hoe vaak per week je wilt trainen & welke dagen/tijden je beschikbaar bent (het kan namelijk zijn dat we groepen gaan samenvoegen) en eventueel bij wie je in de groep wilt.

2) Je moet lid worden bij de club. Ga daarvoor naar http://tenwoude.nl/lidmaatschap/. Klik aan: vervolg op maak kennis met tennis. Het eerste jaar betaal je een gereduceerd bedrag van 35 euro (jeugd) of 60 euro (volwassenen) contributie en 20 euro entreegeld aan Ten Woude. Vanaf het volgende jaar betaal je de normale lidmaatschapskosten, tenzij je voor 1 december je lidmaatschap opzegt.

Het is handig om een racket voor jezelf aan te schaffen. Zeker als je ook naast de training een keer wilt gaan tennissen. Maar als je voorlopig nog gebruik wilt maken van de rackets bij ons op de club is dat ook geen probleem. Voor de kids: vraag aan de tennisleraar welke maat je nodig hebt. Vervolgens kun je via de tennisleraar (of zelf) een racket kopen. Kosten liggen rond de 25 euro voor een racket.

tennis kids  shapeimage_1 bam