De zomertrainingen bij Ten Woude starten in de week van 8 april en eindigen in oktober voor de herfstvakantie. Normaal gezien startten we op maandag 1 april. Maar omdat we hebben besloten om dit jaar de clubkampioenschappen in de week van 1 april te organiseren, starten we een weekje later.

Het zomerseizoen bestaat uit 18 lesweken. Op elke doordeweekse dag wordt er training gegeven: in de middag voor de jeugd, in de avond voor de senioren. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De trainingen vinden plaats op de gravel- en kunstgrasbanen van Ten Woude.

Je kunt je opgeven voor de zomertrainingen via het digitale inschrijfformulier dat vanaf eind februari beschikbaar is op deze website. Het wil natuurlijk voorkomen dat er op de voor jouw beschikbare dagen geen passende trainingsgroep is. In dat geval nemen we vooraf contact met je op om de opties te bespreken. Maar om teleurstellingen te voorkomen, is het handig om je beschikbaarheid zo ruim mogelijk in te vullen.

Iedereen die meedoet aan het jeugd selectieprogramma hoeft zich niet in te schrijven voor de zomertraining. De selectie werkt namelijk met een jaarpakket. Voor alle jeugdleden die trainen is het verplicht om mee te doen aan de clubkampioenschappen. Tevens worden basisschool kids bij ons automatisch ingeschreven voor de competitie. Middelbare school kids mogen kiezen of ze competitie spelen (en doen dat in de meeste gevallen ook).

 

Prijzen training & Betaling

Incassering van het lesgeld vind plaats via zes maandelijkse incasso’s. Deze incasso’s vinden plaats aan het begin van de maand, vanaf mei. 

Onderstaande prijzen zijn op basis van één training per week. Als je als jeugdlid twee keer per week wilt trainen, sponsort Ten Woude je tweede trainingsmoment met 4 euro per maand.

Jeugd en studenten:

60 minuten groep van 8: 24 euro per maand

75 minuten groep van 8: 28 euro per maand

Senioren:

60 minuten groep van 8: 27 euro per maand

75 minuten groep van 8: 33 euro per maand

Maak kennis met Tennis (jeugd en senioren):

3 lessen van 60 minuten + toernooitje: 15 euro éénmalig

Competitietraining (senioren):

7 trainingen van 60 minuten: 500 euro éénmalig per team. Dit bedrag wordt gedeeld door het aantal teamleden/lessers. Incasso vind plaats in mei en juni.